Mopoiluretki Ahlaisten Kitukoskelle 13.6.2021

Tehtiin mopoiluretki Ahlaisten Kitukosken hienoihin maisemiin. Sää oli hieno ja aurinkoinen. Lähtö tapahtui Kerhohuoneelta aamupäivällä, ajettiin Söörmarkun kautta ja pätkä soratietä sekä pikatietä perille. Grilli oli kuumana kun saavuttiin paikalle kun eräs jäsenestä oli jo aikasemmin tullut paikalle ja sytyttänyt nuotiot palamaan. Paikalla 7 papattaja jäsentä.

Matka ei aivan mennyt kommelluksitta, yksi jäsenistä otti pahat ”lipat” metsätaipaleella ennen kuin päästiin päämäärään makkaraa maistelemaan irto ”oksa-käppänä” kaatoi hänet tosi yllättäen ja pahasti, vaikka vauhti oli pieni niin; kylkiluissa on vieläkin kipua monen kuukauden jälkeen. Todella harmillista!

No `ei siinä kaikki kommelluksista´

Seuraava oli TODELLA VAARALLINEN TILANNE !

Ja Kaikki jotka tämän luette toivon että ajattelette Miten tässä olisi voinut käydä!

Kaikki tapahtui näin!

Tultiin Reposaaren suunnalta Poriin päin Mäntyluodontien sivussa tulevaa pyörätietä jossa mopoilla ajo sallittu ja jatkettiin Hevoshaankatua poriin päin; Ulasoosintietä josta käännyimme Karjarannan suuntaan ja käännyimme Hevoshaankadun suuntaan, tultiin ABC kulmaan josta porukkamme jakautui kahtia.

Osa Papattajista kääntyi Tikkulan Shellin suuntaan koska asuvat sillä suunnalla.

Meitä oli kolme jotka jatkoimme Porin pohjois-puolelle tarkoituksena ajella kotiin !

MUTTA EI IHAN TOTEUTUNUT !!!!!!!

Edellisestä risteyksestä oli matkaa ALLE 300 metriä !   Kaikki oli hyvin..  …  MUTTA !!!!!!

Olin ensimmäisenä ajoin normaalisti tulin oikealta ja kaikki meni niin kuin kuuluikin, seuraavana tuli henkilö risteykseen Papattaja joka joutui tekemään kaikkensa että sai pitää henkensä, se on TOTUUS,

HENKILÖAUTO JOKA MENI OHI JA AIHEUTTI TÄMÄN HENGEN VAARALLISEN TILANTEEN olisi todella hienoa että Henkilöauton ajajat myös Tajuaisivat myös meidät mopoilijat ! OTTAKAA HUOMIOON OLEMME YLEENSÄ AMMATTIKULJETTAJIA EMMEKÄ AJA TEIDÄN YLI !!!!!!!!!!!

No mopoilija selvisi, mutta on vielä toipilaana.

Kyseisen Yhdistyksen  puheenjohtaja:

Raimo Sabell