Kokemäki Pitkäjärvi 31.07.2021

Papattajat oli kutsuttu Kokemäen Pitkäjärvelle SF-Caravan alueelle, kerhomme pitkäaikaisen jäsenen Kalevi Mäkisen pyynnöstä, jo alku keväästä. Mutta saimme toteutettua sen vasta heinäkuussa tuon Korona-viruksen takia. Rajoitukset olivat sen verran rajut ettei saatu toteutettua kyseistä matkaa.

Tuntui kuin ei ketään uskaltaisi, siis jatkaa elämää!

MUTTA sitten kun vihdoin saimme toteutettua, saimme viisi (5) lähtijää reissuun.

 

SE ON TODELLA VÄHÄN; MUTTA MINKÄS TEET !!!!!!!!

 

Tosin neljä (4) ainoastaan lähti kerhohuoneelta, MUTTA iloksemme silloinen uusin jäsenemme liittyi mukaamme Nakkilasta, koska asuu matkan varrella.

Perillä meitä jo odoteltiinkin ja Kalevi oli heti innolla esittelemässä paikkoja.

Ei pitkään oltu paikoillamme,

Melkein heti saatiin Kalevin kutsusta; että nyt lähdetään Grilli-paikalle jossa olikin jo hiilloksen alku, jonne kohta tulikin laitettavaa.

Kerhomme oli myös varautunut että saamme grilli-makkaraa, myös meidät kutsuneella pariskunnalla oli tarjolla herkkuja.

Kun saimme Grilli touhut suoritettua niin, jatkoimme tutustumis kierrosta alueella. Ranta oli hieno ja olisin siitä paikasta hypännyt järveen; paikka oli todella kaunis.

Hienolla paikalla oli meidät kutsuneiden asuntovaunu. Ja sinne kun saavuttiin niin siellä jo heti kutsuttiinkin kahvipöytään ja jälleen saimme lisää hemmottelua osaksemme, IHANAA kohtelua sai Porin Seudun Papattajat ry. osaksensa jäsenistö jotka tänne saapui.

Kiitos teille!

Vappu ja Kalevi Mäkinen

 

KIITOKSEN TEILLE LÄHETTÄÄ

Porin Seudun Papattajat ry.

Puheenjohtaja

  Raimo Sabell