Saatavilla olevia kerhomme tuotteita, (päivitetty 8.6.2017)

KERHON TUOTTEITA:
Uutuus, KERHOTAKKI.  Upea softshell takki kerhomme tekstillä ja logolla varustettuna. Jäljellä vielä naisten takit: musta koko XL (2 kpl),  musta koko XXL (1 kpl), punainen koko S (1 kpl), miesten takit: sininen koko XXL (2 kpl).  Takin hinta 40 €.
NYT UUTUUSTUOTE, Porin Seudun Papattajat-dvd. Pasi Majalahden sanoittama kappale höystettynä hienoilla videopätkillä kesän ajoretkiltä.  Hanki itsellesi tai lahjaksi 10 €/kpl. Tiedustelut puheenjohtajalta (040 5958643).
HUOM! ”Rekisterikilven tausta, (tilattu lisää, teksti näkyy selvästi.)
Nyt on  saatavilla hienon moposi perään Porin Seudun Papattajat-rekisterikilven tausta. Hinta 10 € /kpl . Jos haluat kyseisen rekisterikilven taustan mopoosi, ota yhteyttä puheenjohtaja Timo Vehmaseen 040 5958643. Näitä ei ole joka mopokerhossa , mutta näkyvyys on taattu ja ihailijoita riittää.
Saatavilla on lisäksi kerhon logolla ja nimellä varustettuja lippalakkeja, pipoja, merirosvohuiveja, huppareita ja heijastinliivejä jne… Todellinen harvinaisuus ja hieno toteutus. Lakkien, pipojen ja huivien hinta 15 €/kpl. Hupparien hinta 35-37 €/kpl riippuen onko hupparissa teksti tai logo. Huppareiden värivaihtoehdot tummansininen, musta, suklaanruskea, kirkkaanpunainen ja harmaa. Erikseen on miesten ja naisten mallit. Koot on S ja XXL väliltä.
Mallikappaleet on nähtävissä myös puheenjohtaja Timo Vehmasen päällä sopimuksen mukaan.
Tälläiset on jokaisella jäsenellä oltava, nämä viedään käsistä, sillä muilta kerhoilta vastaavaa ei löydy!

Lippis vaihtoehto 1: Edestä sekä takaa

Lippis vaihtoehto 2: Kerhon nimi ja Tunturi logo
Lippis vaihtoehto 3: Kerhon oma logo sekä kerhon nimi
Saatavana on myös pipoja.
Kerhon nimellä ja tunturi logolla varustettuna
Myös huiveja löytyy 2 eri vaihtoehtoa.
Huivi vaihtoehto 1: Kerhon nimellä varustettuna
Huivi vaihtoehto 2: Tunturi logolla varustettuna
Huppari vaihtoehto 1:
IMG_5992

Kerhomme jäseniltä Arto Keskimäeltä tai Timo Vehmaselta voi tiedustella myös muuta Papattajien rekvisiittaa tulevaa kesää varten. Myynnissä on siis lippalakkeja, heijastinliivejä, pipoja ja merirosvohuiveja Tunturilogolla ja kerhomme nimellä varustettuna.

 

Porin Seudun Papattajien heijastinliivit.

Materiaalivastaavamme Arto on hankkinut lisää heijastinliivejä, vetoketjumalli, Papattajien tunnukset, hanki omasi numerosta  0400 557340. Liivin hinta 20 euroa.  Nouda nopeasti omasi.

 

Tuotteen hinta 20€/kpl

Sitovat lippis, pipo, huppari, huivi ja heijastinliivi tilaukset Arto Keskimäelle puh. 0400-557340 tai Timo Vehmaselle puh.040-5958643

JÄSENIEN OMIA TUOTTEITA MYYNNISSÄ!

 

Jäsenemme Jari Ruohonen oli saanut loistoidean tehdä Pappa-Tunturi aiheisen näyttävän viirin vaikka mopotallin katolle. Viirin koko on 50×34 cm.

Hintaa viirillä on 80 €! Haku paikanpäältä taikka lähiseudulle tuodaan kotiin asti. Sopimuksen mukaan tietysti.

Viirejä myy:

Jari Ruohonen

Muovintie 4

29100 Luvia

Puh. 0500-858810 taikka jarijr@dnainternet.net

Kannattaa toimia pian sillä tuotteita on enää muutama kappale.