KERHON UUTISIA 2020 (päivitetty 26.7.2020)

Uutiset:

26.4.2020

Upean kerhomme toiminnasta on tehty monen sivun juttu uusimpaan VIVA lehteen. Käykää ostamassa lehti ja lukekaa juttu.

 

Papattajahallitus:

Sunnuntaina 1.3.2020 pidetyssä vuosi/jäsenkokouksessa Papattajien uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Raimo Sabell.  Muut hallituksen jäsenet ovat Jukka Kujansuu, Jarmo Ranne ja Kari Koski, Luukkonen Reijo, Marjaleena Aaltonen, Näränen Ari, Jarkko Lindroos ja Hannu Huhtanen.

Toiminnan tarkastajana toimii Matti Aaltonen.

 

 HUOM! KERHOTILOISSA TAPAAMISET JÄLLEEN KESKIVIIKKOISIN JA SUNNUNTAISIN KLO 18.

 

 

Huom! Kerhon vanha Suomi24:n sähköposti poistui käytöstä 10.1.2020 joten se ei enää toimi joten jos haluat laittaa viestiä papattajille niin laita joko porinseudunpapattajat@gmail.com tai kuvat.papattajat@gmail.com

 

Yhdistykselle luotu uusi sähköpostiosoite kuvia varten. Jos sinulla on tapahtumista kuvia niin voit lähettää ne sähköpostiin niin laitetaan ne sivuille kunhan ehditään.

Yhdistyksen uusi sähköpostiosoite on PELKÄSTÄÄN KUVILLE TARKOITETTU.

kuvat.papattajat@gmail.com

 

Yhdistyksen puhelin numero on vaihtunut, uusi numero on 044-9805724.

 

Vuoden 2020 toimintaa:

Vuoden 2020 toimintamme tulee olemaan jälleen äärettömän vilkasta.  Tekemistä riittää niin mopoilun kuin muunkin hauskanpidon merkeissä.  Osallistumme jälleen lukuisiin tapahtumiin ja tulemme järjestämään  uudenlaisiakin tempauksia ja suuntaamaan retkiämme uusiin, entistä mielenkiitoisimpiin kohteisiin.   Ole tarkkana ja seuraa puhelimesi viestejä, kohta alkaa taas tapahtua.

 

Naisjaoston  toiminta 2020

Papattajien alaisuuteen on perustettu naisjaosto 10.12.2013.  Naisjaoston tavoitteena on innostaa lisää naisia mukaan Papattajien toimintaan ajelemaan ja rohkaista mukaan naisia, joilla ei ehkä ole riittävästi teknistä osaamista mopojen korjaamiseen tai kunnostamiseen, sillä sitä osaamista ja apua kerhosta löytyy.
Naisjaosto pyrkii kokoontumaan keskiviikkoisin klo.18.00 ja sunnuntaina klo.15.00 kerhotiloissa Peräsimentie 7 Pori.

Nyt naiset mukaan innolla, ja myös nuoremmatkin naiset hyväksytään!