UUTISIA 2017 ( päivitetty 6.3.2017)

Uutiset:

Papattajahallitus:

Sunnuntaina 5.3.2017 pidetyssä vuosi/jäsenkokouksessa Papattajien puheenjohtajaksi valittiin jäsenistön vaatimuksesta edelleen Timo Vehmanen.  Muut hallituksen jäsenet ovat Taina Vehmanen, Arto Keskimäki, Pasi Honkaluoma ja Harry Säily.  Ylimääräisinä jäseninä toimivat Kari Koski, Jukka Kujansuu ja Kirsti Säily. Puheenjohtaja kiittää luottamuksesta.

Vuoden 2017 jäsenmaksut:

Samaisessa vuosi/jäsenkokouksessa päätettiin pitää jäsenmaksujen suuruudet ennallaan, joten vuoden 2017 jäsenmaksu on 20 € ja kannattajajäsenmaksu 10 €.  Jäsenmaksun voi nyt suorittaa Papattajien tilille

FI 06 5700 8120 3187 82.  Käytä maksaessasi viitenumeroa 1025.

Maksettuasi jäsenmaksun varmistat jäsenyytesi tällekin vuodelle aktiivisessa kerhossamme.

 

Vuoden 2017 toimintaa:

Vuoden 2017 toimintamme tulee olemaan jälleen äärettömän vilkasta.  Tekemistä riittää niin mopoilun kuin muunkin hauskanpidon merkeissä.  Osallistumme jälleen lukuisiin tapahtumiin ja tulemme järjestämään  uudenlaisiakin tempauksia ja suuntaamaan retkiämme uusiin, entistä mielenkiitoisimpiin kohteisiin.  Tulossa mm. Hangon, Falunin, Kauvatsan, Olkiluodon ja Helsingin  valtaamista pappamopoilla ja Papattajilla, sekä paljon muuta mukavaa. Ole tarkkana ja seuraa puhelimesi viestejä, kohta alkaa tapahtua.

 

Porin Seudun Papattajien rekisterikilventaustat.

Kilventaustat ovat saapuneet ja niitä voi tiedustella ja hankkia Jarkko Lindroosilta, gsm- numero          044 3424731. Kilven hinta 10 euroa.  Nouda nopeasti omasi.

 

Naisjaoston  toiminta 2017

Papattajien alaisuuteen on perustettu naisjaosto 10.12.2013.  Naisjaoston tavoitteena on innostaa lisää naisia mukaan Papattajien toimintaan ajelemaan ja rohkaista mukaan naisia, joilla ei ehkä ole riittävästi teknistä osaamista mopojen korjaamiseen tai kunnostamiseen, sillä sitä osaamista ja apua kerhosta löytyy.
Naisjaoston yhdyshenkilönä toimii Kirsti Säily.  Yhteystiedot saa puheenjohtajalta. Naisjaosto pyrkii kokoontumaan kerran kuukaudessa, kutsua ja tapahtumaviestejä saapuu Kirstiltä.

Naisjaosto kokoontuu joka kuukausi. Seuraa puhelintasi, saat tekstiviestiä naisjaoston toiminnasta.

Nyt naiset mukaan innolla, ja myös nuoremmatkin naiset hyväksytään!

 

Porin Seudun Papattajien heijastinliivit.

Materiaalivastaavamme Arto on hankkinut lisää heijastinliivejä, vetoketjumalli, Papattajien tunnukset, hanki omasi numerosta  0400 557340. Liivin hinta 20 euroa.  Nouda nopeasti omasi.

 

 

Kerholle on oma puhelinliittymä, jota hoitaa puheenjohtaja Timo Vehmanen. Kyseisellä liittymällä lähetetään jokaiselle jäsenelle tietoa tulevista tapahtumista, joten olkaa tarkkana, koko ajan tapahtuu.

Kerhon liittymän puhelinnumero on 044-5252088.

 

Uutinen 1:

2.8.2012 Papattajista tehtiin Radio Poriin juttu.

Radiokeskustelun voit kuunnella tästä